Zaposlitev

- Razpis delovnega mesta za delo v administraciji

V podjetju Avtotrade Vrhnika iščemo sodelavca-ko za delo v pisarni v dopoldanskem času. Večinoma administrativna dela (predvsem gostinski in hotelski program), plus objave na družabnih omrežjih in spletni strani, občasno tudi pomoč na dogodkih. Pričakujemo 1 leto izkušenj, poznavanje MS office, urejenost, komunikativnost, samostojnost, natančnost, lasten prevoz, dobrodošlo tudi osnovno poznavanje PS in AI. Pogodba je za eno leto (nadomeščanje porodniške), kasneje možnost podaljšanja vendar najverjetneje na drugem delovnem mestu. 
www.avtotrade.si CV na mateja@avtotrade.si

Zaradi različnih vprašanj, dodan bolj podroben opis del... Naloge delovnega mesta so predvsem administracija. Torej prevzemanje, izdajanje računov, urejanje zaključkov, izdajanje bonov, kontrole evidenc, vnos inventur,... Oseba nekajkrat tedensko uredi tudi objavo na FBju/ Instangramu, enkrat tedensko uredi objavo na spletni strani (Wordpress), skrbi za pošiljanje mailov preko mail chimpa, in občasno ureja osnovne oglase v AI ali PS. V kolikor ne poznate omenjenih programov, so zadeve, ki jih potrebujete znati precej osnovne in se jih da hitro naučiti. 
Predvsem pa iščemo nasmejano, pozitivno osebo, ki ve kaj je računalnik in ima voljo za kaj novega...ter da bo z nami vsaj eno leto :)

Za vse informacije lahko pišete na mateja@avtotrade.si.