OSEBNA NOVA VOZILA

FIAT

Fiatova tradicija je stara že več kot 100 let; od skromnih začetkov pa do danes, ko so fiatovi avtomobili postali sinonim za kakovost in trajnost. Fiatov logotip tako ni zgolj znak, za avtomobile iz tekočih trakov, temveč sinonim za vse kar predstavljajo: dediščina in tradicija. Fiat verjame v nastajanje idej in njihovo realizacijo; v nove rešitve za večjo varnost in tehnološko dovršenost avtomobilov. Verjame v avtomobile, ki se prilagajajo posameznikovim vsakodnevnim potrebam in mu lajšajo življenje.

 

ALFA ROMEO

Alfe Romeo odlikujejo originalnost, efektivnost, tehnična dovršenost, športni design in še bolj športno srce. V filmih in knjigah predstavljajo alfini avtomobili statusni simbol, objekte poželenja, podobo lepote in italjanskega ekspresionizma. V Centro Stile Alfe Romeo izumljajo nove oblike, nove avtomobile, ki s svojim izgledom in dovršenostjo prinašajo optimističen pogled na prihodnost avtomobilske industrije.

 

 

KIA

Kia Motors Corporation šteje med najuspešnejša globalna avtomobilska podjetja s poudarjenim smislom za kakovostne avtomobile za mlade po srcu.Slogan podjetja Kia Motors Corporation »The Power to Surprise« predstavlja globalno predanost podjetja k ustvarjanju avtomobilov, ki z moderno tehniko, naprednimi rešitvami in nenehnimi inovacijami prehitevajo nakupna pričakovanja ter predstavljajo z revolucionarnim 7-letnim jamstvom najboljšo nakupno izbiro.