avtotrade header img

Pogoji uporabe in pravni pouk

Dobrodošli na spletnem mestu podjetja AVTOTRADE, d.o.o., Vrhnika. Vse informacije in gradiva so informativne narave, ki je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju, storitvah in produktih.

Lastnik spletnega mesta bo vsakodnevno poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Hkrati si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila.

Spletno mesto vsebuje tudi informacije in povezave s spletnih mest tretjih oseb, vendar podjetje AVTOTRADE, d.o.o., Vrhnika ne pozna vsebine informacij na spletnih mestih tretjih oseb in ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.

Ves tekst, slike in ostala vsebina, ki je prikazana na spletnem mestu podjetja AVTOTRADE, d.o.o., Vrhnika je zaščitena in ne sme biti uporabljena ali prikazana na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja podjetja AVTOTRADE, d.o.o., Vrhnika.

Z uporabo internetnega spletnega mesta ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, da se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da strani ne uporabljate.

Splošni pogoji sodelovanja in pravila nagradnih iger na družabnih omrežjih.

Prenesi splošne pogoje: SPLOŠNI POGOJI – NAGRADNE IGRE