avtotrade header img

Odkrijte Novi FIAT 500 Čoln: Vaša Priložnost za lastništvo ali sanjsko zaroko na morju!

Ustvarili so omejeno serijo čolnov, navdihnjenih z ikoničnim Fiatom 500!

‘Car 500 Off-Shore’ prikazuje elegantno oblikovanje in bogato dediščino Fiata 500 ter ponuja inovativen nov način za vožnjo po morju. Čoln ima dva naslonjala za sončenje in doseže hitrost do 24 mph (39 km/h) 500 enot ‘Car 500 Off-Shore’ je bilo izdelanih, od katerih je omejeno število na voljo za nakup drugače pa ga najamete Amalfijski obali, kjer si lahko celo plačate zaroko.

Čoln, navdihnjen s Fiatom 500 se imenuje ‘Car 500 Off-Shore’. Ta edinstvena omejena izdaja ima vse izstopajoče značilnosti ikoničnega Fiata 500, vendar so prilagojene z morskimi materiali in funkcionalnostjo. Zasnoval ga je italijanski podjetnik Antonio Pietro Maria Galasso, v sodelovanju s Fiatom. Čoln, dolg 4,7 metra, združuje oblikovanje avtomobila, napredno tehnologijo in funkcionalnost ter ustvarja edinstveno in varno izkušnjo, ki popolnoma uteleša duh »sladkega življenja« La Dolce Vita.

Od usnjenih sedežev do nerjavečih jeklenih poudarkov, notranjost prikazuje ikonično avtomobilsko oblikovanje Fiata 500, medtem ko morske komponente in materiali na zunanjosti zagotavljajo trajnost in odpornost proti elementom. Streha je bila odstranjena, zadnja klop pa je bila nadomeščena z dvema naslonjaloma za sončenje. Ima tudi zaobljene žaromete, vzvratna ogledala in polovične kolesne oboke, ki ohranjajo ikonično silhueto Fiata 500.

Po želji je čoln lahko opremljen z morskimi zvočniki in multimedijskim predvajalnikom, ročno prho ali izboljšano armaturno ploščo. Z možnostjo do 115 konjskih moči plovilo ponuja impresivne zmogljivosti in doseže najvišjo hitrost 24 mph (39 km/h). Čoln 500 lahko prevaža do pet potnikov in ima majhno plavalno ploščad in lestev, zaradi česar je idealen za dnevne izlete.

Car 500 Off-Shore’ je na voljo v dveh različicah – Puglia Edition v turkizni zunanji barvi in Miami Edition v breskovo oranžni zunanji barvi. Izdelanih je bilo le 500 enot, omejeno število teh pa je na voljo za nakup. Cene se začnejo pri 112.000 €. Za tiste, ki si ne morejo privoščiti šestmestnega izdatka, je ‘Car 500 Off-Shore’ na voljo tudi za najem ob obalah Amalfijske obale in Miamija.

“Na začetku so mislili, da sem nor. Toda zdaj, ko je prodanih 60 enot in je zaposlenih 50 družin, naš FIAT 500 Car Off-Shore Dayboat govori sam zase,” pravi generalni direktor Car Off-Shore Dott Antonio Galasso. “Včasih sem imel Fiat 500 kabrio, ki me je nenehno navdihoval. Zdaj, ko razmišljam o nakupu novega. FIAT ni le blagovna znamka; je zapuščina, ki navdihuje inovacije na vsakem koraku.” Na voljo je več turističnih paketov v Positanu v Italiji, vključno z 1 uro in 30 minutno Dolce Vita Sunset Tour, ki stane 400 €, in za tiste, ki iščejo nepozaben trenutek, paket Vintage Wedding Proposal za 1200 €.