avtotrade header img

KIA NIRO EV ZMAGOVALEC ŠTUDIJE J.D. POWER 2022 O LASTNIŠTVU ELEKTRIČNIH VOZIL

Kia Niro EV je že drugo leto zapored zmagovalec v kategoriji množičnih vozil
Zadovoljni lastniki pri Niru najbolj hvalijo nizke stroške lastništva, doseg baterije, uporabniško izkušnjo, slog in užitek v vožnji
Kia Niro EV nudi slog, prostornost, uporabnost ter velik doseg na elektriko
Niro EV ima pomembno vlogo pri Kiini rasti prodaje elektrificiranih vozil v Evropi

Niro EV je zasedel najvišje mesto v kategoriji množičnih vozil v študiji podjetja J.D. Power za leto 2022 o zadovoljstvu lastnikov s svojimi električnimi vozili. To pomeni, da so že drugo leto zapored lastniki Nira EV svoje vozilo izbrali kot najbolje množično električno vozilo na trgu.

Zadovoljni lastniki pri Niru najbolj pohvalijo nizke stroške lastništva, doseg baterije, uporabniško izkušnjo, slog in užitek v vožnji
Da bi ugotovili zadovoljstvo z lastništvom in verjetnost ponovnega nakupa, so v okviru študije J.D. Power anketirali več kot 8.000 lastnikov električnih vozil v ZDA o ključnih dejavnikih, kot so npr. stroški lastništva, doseg baterije, izkušnje strank, slog in užitek v vožnji.

Kia Niro je odigral ključno vlogo na Kiini poti elektrifikacije, saj je z izbiro pogonskih sklopov z nizkimi in ničelnimi emisijami ustvaril enostaven prehod v trajnostno mobilnost. Niro EV je najbolje prodajana različica modela (poleg električne sta na voljo hibridna in priključno hibridna različica) in od svoje predstavitve leta 2017 pridobiva vedno večji pomen v Kiini ponudbi.

Kia Niro EV nudi slog, prostornost, uporabnost ter velik doseg na elektriko
Kia Niro ponuja idealno rešitev za voznike, ki jih privlači vožnja brez emisij in ki ne želijo sklepati kompromisov glede prostornosti, sloga in dosega. Niro EV je s 454 kilometri dosega le na električni pogon, funkcionalnim notranjim prostorom in takojšnjim navorom 395 Nm popolno vozilo za spodbujanje ljudi k prehodu na električno mobilnost.

Niro EV ima pomembno vlogo pri Kiini rasti prodaje elektrificiranih vozil v Evropi
»Električna vozila so vse pomembnejši del avtomobilskega sveta. S tem, ko je Niro EV že drugo leto zapored prejel nagrado za najvišje zadovoljstvo z lastništvom v segmentu množičnih električnih vozil, je Kia dokazala svojo sposobnost preseganja pričakovanj lastnikov električnih vozil,« je povedal Brent Gruber, višji direktor globalnega avtomobilskega sektorja pri J.D. Power.

Kia je pred kratkim napovedala lansiranje popolnoma novega Nira, ki bo temeljil na funkcijah, zaradi katerih je trenutni model tako priljubljen, hkrati pa ponujal osvežen stil in najnovejše napredne tehnološke funkcije.
Spoznajte E-Niro!