avtotrade header img

DAN ODPRTIH VRAT V PODJETJU AVTOTRADE

Na dan 05.04.2023 podjetje Avtotrade, d.o.o., Vrhnika odpira svoja vrata za vse obiskovalce. Dan bo obarvan s pestro ponudbo tako animacijskih kot predstavitvenih aktivnosti.
Družinsko podjetje nadaljuje tradicijo dneva odprtih vrat, vsako leto na dan 05.04 bo podjetje svoja vrata odprlo in zagotovilo pestro ponudbo in dogajanje za vse mimoidoče.
Na ta dan bo podjetje predstavilo svoje storitve, ponudbo in dejavnosti, ter stranke pogostilo in razvajalo
x

Program zajema:

  • TESTNE VOŽNJE Z VOZILI FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, KIA
  • PANORAMSKI OGLED OKOLICE Z DVIGALOM – DVIG D.O.O.
  • VIRTUALNI POLETI Z VR OČALI – ZAVAROVALNICA TRIGLAV
  • PRIKAZ GAŠENJA VOZILA – PGD SINJA GORICA
  • POLIGON VINJENOSTI – ZŠAM VRHNIKA
  • POGOSTITEV HRANE IN PIJAČE – GOSTILNA BAJC IN BISTRA
  • ANIMACIJA Z XXL IGRALI,

Poskrbljeno tako za odrasle kot otroke. Aktivnosti, ki se bodo izvajale, bodo namenjene vsem mimoidočim.

Predstavljene bodo vse storitve podjetja, lahko se boste zapeljali na testno vožnjo z našimi vozili FIAT, KIA, JEEP, in ALFA ROMEO.

Dogodek bo povezoval DJ ob prisotnosti animatork, da pa ob celotnem dogajanju ne boste lačni bosta poskrbela catering Gostilne Bajc in Gostilna Bistra s slastnimi mini Cankarjevimi burgerji, Vrhniškimi štruklji… prav tako pijače ne bo manjkalo.

Za najmlajše bo poskrbljeno z atraktivnimi aktivnostmi, kot so sestavljanje XXL kock, XXL 4 v vrsto, XXL namizni nogomet za 8 oseb.

Ob 17.00 uri bo potekala demonstracija gašenja vozila, v novih prostorih servisne delavnice bodo demonstrirane mehanične storitve.


Virtualni poleti Planica.

Doživite simulacijo različnih nevarnosti v prometu, s katerimi se soočamo v vsakdanjem življenju. Reakcije ob teh situacijah in določeni psihofizični kazalci lahko veliko povedo o vozniku in pomagajo opozoriti na njegove pomanjkljivosti, kar pripomore k večji varnosti voznika v vsakdanjem prometu. Vožnja je brezplačna.

Celovita izkušnja je obsegala vizualni del, ki ga nudi najnovejša različica naprave Oculus Rift, gibanje, ki natančno posnema gibanje skakalca, in 3D prostorski zvok preko slušalk.

Izkušnjo so preizkusili tudi slovenski skakalci, svetovni prvaki Peter Prevc, Jurij Tepeš in Franci Petek.


ZŠAM – Zveza šoferjev in avtomehanikov Slovenije

Virtual drink and drive – virtualna alkoholiziranost v obliki očal (tečajniki preizkušajo različna očala z različno stopnjo alkoholiziranosti, se preizkusijo v nekaj vajah zunaj avtomobila na namenskem poligonu.

 


Dan odprtih vrat bo na datum 05.04. organiziran vsako leto. Izbrani datum je rojstni dan pokojnega direktorja Jelka Bajca, v počastitev katerega se dogodek dan odprtih vrat tudi izvaja.

Veselimo se vašega obiska in druženja z vami!