avtotrade header img

ALFA ROMEO GIULIA OSVOJILA NAZIV “BEST CAR”

  • Giulia je osvojila prvo mesto v kategoriji srednje velikih uvoženih vozil po mnenju bralcev nemške avtomobilistične revije “auto motor und sport”.
  • Na podelitvi nagrad “Best Cars Awards” za leto 2021 je bila Alfa Romeo Giulia že četrtič v petih letih izbrana za najboljšo v svoji kategoriji.
  • Več kot 101.000 bralcev je glasovalo za svoje favorite; izbirali so med 378 modeli na nemškem trgu.

Še ena prestižna nagrada za model Alfa Romeo Giulia – avtomobilistična revija “auto motor und sport” jo je razglasila za “Best Car 2021”. Bralci so italijansko športno limuzino že četrtič v zadnjih petih letih izbrali za zmagovalko v kategoriji srednje velikih uvoženih vozil. Z 22 % glasov je Alfa Romeo Giulia premagala 14 konkurentov. Alfa Romeo Giulietta in Alfa Romeo Stelvio, druga in tretja v svojih kategorijah dopolnjujeta uspeh znamke Alfa Romeo na podelitvi nagrad najboljšim avtomobilom “Best Car 2021”.

Četrta zmaga Alfe Romeo Giulia v petih letih na podelitvi nagrad najboljšim avtomobilom je še en dokaz brezmejnega navdušenja med ljubitelji avtomobilov v Nemčiji. To ne kaže le zmaga Giulie, temveč tudi visoki uvrstitvi modelov Stelvio in Giulietta v svojih kategorijah.

Več kot 101.000 bralcev je glasovalo na 45. izboru za podelitev nagrad “Best Car”, ki ga organizira revija “auto, motor und sport”. Izbirali so med 387 modeli, razdeljenimi v 11 kategorij, vključno z ločenimi priznanji za uvožena vozila. Letošnja podelitev je prvič potekala virtualno.

 

cover_image_ar-5fa14057e833e