avtotrade header img

FIAT

Fiatova tradicija je stara že več kot 100 let; od skromnih začetkov pa do danes, ko so fiatovi avtomobili postali sinonim za kakovost in trajnost. Fiatov logotip tako ni zgolj znak, za avtomobile iz tekočih trakov, temveč sinonim za vse kar predstavljajo: dediščina in tradicija. Fiat verjame v nastajanje idej in njihovo realizacijo; v nove rešitve za večjo varnost in tehnološko dovršenost avtomobilov. Verjame v avtomobile, ki se prilagajajo posameznikovim vsakodnevnim potrebam in mu lajšajo življenje.

JEEP

Legendarna znamka Jeep je svetovno znana – vedno in povsod povezana s svobodo, zmogljivostjo in avanturo. Vsako vozilo Jeep pripoveduje edinstveno zgodbo z bogato dediščino, ki ga povezuje s prvotnim modelom Willys MA. Naša zgodba je tudi vaša. Lastniki vozil Jeep od nekdaj vedo, da so besede »Go-Anywhere, Do-Anything®« (Gremo-Kamorkoli, Delamo-Karkoli) več kot le slogan, pomenijo način življenja. Raziščite legendarno zasedbo in nato ustvarite svojo brezčasno zgodbo v Jeepu 4×4.

KIA

Kia Motors Corporation šteje med najuspešnejša globalna avtomobilska podjetja s poudarjenim smislom za kakovostne avtomobile za mlade po Kia Motors Corporation šteje med najuspešnejša globalna avtomobilska podjetja s poudarjenim smislom za kakovostne avtomobile za mlade po srcu.Slogan podjetja Kia Motors Corporation »The Power to Surprise« predstavlja globalno predanost podjetja k ustvarjanju avtomobilov, ki z moderno tehniko, naprednimi rešitvami in nenehnimi inovacijami prehitevajo nakupna pričakovanja ter predstavljajo z revolucionarnim 7-letnim jamstvom najboljšo nakupno izbiro.