avtotrade header img

Motorna kolesa in oprema

Električni motorji E-Max

Električne skuterje lahko povezujemo predvsem z nižjimi stroški vožnje ter manjšim obremenjevanjem okolja. Tem prednostim pa lahko prištejemo še udobnejšo vožnjo z dobrimi pospeški, brez hrupa in vonja po izpušnih plinih. Električni skuterji so primerni tako za mestno kot tudi za podeželsko vožnjo. Tip skuterja si izberemo na podlagi dometa, ki ga potrebujemo za vsakdanje obveznosti.

E Max Scooter

ZNEN

CHINA ZHONGNENG VEHICLE GROUP CO.,LTD. je bilo ustanovljeno leta 1987, z dvokolesnimi vozili so se pričeli ukvarjati leta 1998. Od takrat dalje se posveča optimizaciji prometnih razmer v mestu in izboljšanju užitka potovanja in vožnje.

Z čimer strmi, da postane svetovno znana blagovna znamka motornih koles in da so vsi ponosni na lastništvo enega ZNEN motorja

Znen

LONGJIA

Longjia, strokovno podjetje za proizvodnjo motornih koles in skuterjev. Linija izdelkov zajema od 50 cm do 250 cm, 2 taktni do 4 taktni, zračno hlajeni do vodno hlajeni, … Kot se vidi na evropskem in ameriškem trgu, je Longjia proizvajalec številnih motornih koles in skuterjev.

longjia

TOMOS

Tomos je slovenska tovarna motornih koles, ki je bila ustanovljena leta 1954 v koprskem predelu Semedele. Sedež podjetja je na Šmarski cesti 4. Tomosovi glavni izdelki so mopedi, izdelovali pa so tudi: izvenkrmne motorje, črpalke in stabilne motorje. Najbolj znani so njihovi modeli motornih koles APN4 in APN6.

Tomos

Motorna oprema

Ogledate si lahko motorno opremo katero potrebujete za varno in udobno vožnjo. V primeru, da opreme ne najdete vam jo zagotovo priskrbimo.

Orina

CGM Helmets
MDS
AGV