avtotrade header img

NADOMESTNI DELI FIAT – MOPAR®

Smo pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo ter prodajalec nadomestnih delov.

Zanesljivost vašega vozila je odvisna od rednega vzdrževanja, servisa ter pri tem uporaba kakovostnih nadomestnih delov, ki jih uporabite ob menjavi starih.

V podjetju Avtotrade, d.o.o., Vrhnika vam nudimo tako originalne nadomestne dele, kot tudi obnovljene nadomestne dele.

3 leta garancije na originalne nadomestne dele

  • 36 mesecev garancije na originalne nadomestne dele lahko pridobi le član kluba zvestobe »Moj Fiat«.
  • Garancija originalnih nadomestnih in obnovljenih originalnih nadomestnih delov velja 36 mesecev, pod pogojem, da so vgrajeni pri pooblaščeni servisni mreži. Vozilo mora biti v vmesnem obdobju redno vzdrževano v pooblaščeni servisni mreži, kot to predpisuje proizvajalec v navodilih za uporabo in vzdrževanje vozila. V nasprotnem primeru velja garancija 24 mesecev.
  • Za uveljavljanje garancije je potrebno priložiti originalen račun.
  • V garancijo ne sodijo okvare, ki so posledica normalne obrabe ali mehanskih poškodb.

Originalni nadomestni deli

Originalni nadomestni deli zagotavljajo zanesljivost in tehnološko kakovost, ki sta potrebni za brezskrbno vožnjo. Nastali so namreč na popolnoma enak način kot deli, ki se uporabljajo pri prvi vgradnji. Slednjim so povsem identični tudi glede števila preizkusov, opravljenih med izdelavo in obnavljanjem. Uporaba originalnih nadomestnih delov pripomore, da se zmogljivosti vozila sčasoma ne poslabšajo.

Eno najpomembnejših pravil za skrbno vzdrževanje vozila je torej uporaba originalnih nadomestnih delov Fiat. Prepoznali jih boste po značilni embalaži, na voljo pa so izključno pri pooblaščeni servisni mreži Fiat.

Kakovost in pravilno izbiro originalnih nadomestnih delov Fiat jamčijo vrhunski strokovnjaki, ki pri svojem delu uporabljajo najsodobnejšo opremo. Njihova uporaba pa zagotavlja hitro in učinkovito servisno storitev.

Pooblaščena servisna mreža Fiat uporablja originalne nadomestne dele in originalne obnovljene nadomestne dele Fiat.

Obnovljeni originalni nadomestni deli

Gre za originalne nadomestne dele, ki so že bili v uporabi, a so bili vrnjeni Fiatu, kjer so jih popolnoma obnovili in poskrbeli, da so po kakovosti in zanesljivosti popolnoma enaki novim originalnim nadomestnim delom.

Obnovljeni originalni nadomestni deli Fiat:

  • omogočajo lastnikom vozil Fiat, da kupijo nadomestne mehanske sklope (motor, menjalnik, itd.) po posebno ugodnih cenah;
  • prispevajo k varovanju okolja, saj se s tem povečuje število delov, odstranjenih iz vozil, ki se lahko ponovno uporabijo.

Kakovost in pravilno izbiro originalnih nadomestnih delov Fiat jamčijo naši strokovnjaki. Pokličite na 01 755 79 00 in pomagali vam bodo, da na najbolj racionalen in cenovno ugoden način pridete do novih nadomestnih delov.