avtotrade header img

NADOMESTNI DELI FIAT – MOPAR®

Smo pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo ter prodajalec nadomestnih delov.

Zanesljivost vašega vozila je odvisna od rednega vzdrževanja, servisa ter pri tem uporaba kakovostnih nadomestnih delov, ki jih uporabite ob menjavi starih.

V podjetju Avtotrade, d.o.o., Vrhnika vam nudimo tako originalne nadomestne dele, kot tudi obnovljene nadomestne dele.

Originalni nadomestni deli zagotavljajo zanesljivost in tehnološko kakovost, kar omogoča brezskrbno vožnjo. Nastanejo na popolnoma enak način kot deli, uporabljeni pri prvi vgradnji (identični glede števila preizkusov, opravljenih med izdelavo in obnavljanjem). Da se zmogljivosti vozila sčasoma ne zmanjšajo, priporočamo uporabo originalnih nadomestnih delov.

Obnovljeni originalni nadomestni deli so deli, ki so že bili v uporabi, ampak so bili vrnjeni, kjer so jih popolnoma obnovili in poskrbeli, da so po kakovosti in zanesljivosti popolnoma enaki novim originalnim nadomestnim delom.

Garancija originalnih nadomestnih in obnovljenih originalnih nadomestnih delov velja 36 mesecev, pod pogojem, da so vgrajeni pri pooblaščeni servisni mreži. V nasprotnem primeru velja garancija 24 mesecev.

Kakovost in pravilno izbiro originalnih nadomestnih delov Fiat jamčijo naši strokovnjaki. Pokličite na 01 755 79 00 in pomagali vam bodo, da na najbolj racionalen in cenovno ugoden način pridete do novih nadomestnih delov.